< Back

FOTO SOUTĚŽ: PROJEKTY EU V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 2019

2. 10. 2019

fotosoutz 2019 siroka

Všimli jste si, jakým způsobem pomáhají EU projekty? Máte ve svém okolí opravenou památku, zrekonstruovaný most, využíváte nově vytvořené cyklostezky nebo třeba jezdíte novou šalinou? Dejte nám o tom vědět!

Pošlete nám fotku, přidejte krátký komentář a vyhrajte exkurzi do Bruselu!

Soutěžící musí identifikovat a vyfotit úspěšný projekt (spolu)financovaný z fondů EU z libovolné oblasti, který pozitivně pomohl rozvoji v Jihomoravském kraji.

Zájemce se stává účastníkem soutěže po nahrání fotografie s popisem do zprávy na facebookový profil organizátora Representation of the South Moravian Region to the EU, a/nebo na Instagram s označením instagramového profilu repre_smr.

Soutěžící musí krátce popsat, jaký má projekt dopad, co zlepšil nebo čemu pomohl - to vše v limitu 20 - 50 slov (bez hashtagů) v anglickém jazyce. Doporučuje se rovněž uvést i celkovou částku projektu a operační program, ze kterého je vyfotografovaný projekt financován. Můžete použít také hashtag #jedunaexkurzi.

Účastnit se mohou pouze jednotlivci – studenti středních škol v Jihomoravském kraji (JMK) ve věku od 15 let.

Pod fotku uveďte také své jméno a příjmení, školu a třídu.

Ukončení příjmu fotografií je dne 31. 10. 2019. Výhrou je exkurze do Bruselu v květnu 2020. Výherci budou vybráni třemi způsoby:

 a)    Veřejné hlasování na facebookovém profilu Representation of the South Moravian Region to the EU v albu Fotosoutěž, které bude ukončeno 15. 11. 2019. Dvěma výherci se stanou majitelé fotografie s nejvyšším počtem hlasů „To se mi líbí“ na Facebooku.

b)    Zároveň vyhrává i majitel fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ na Instagramu.

c)     Na základě originálního popisu projektu mohou být vybráni další výherci.

 

Další podrobnosti soutěže naleznete v dokumentu zde